Erdő, erdő, erdő…

Limara pékség, a pékek ihletője

Limara pékség gasztroblog

Limara pékség gasztroblog

Tóthné Libor Mária Makó büszkesége, egy olyan szorgalmas pék, aki szeretettel és örömmel osztja meg tudását a mai napig minden érdeklődő és sütni vágyó számára. Mária vagy Limara, ahogy a legtöbben ismerik, gasztroblogján keresztül elérhetővé teszi a csodás receptjeit, akár a világ másik felén élő kelt tészta rajongók számára is. A Limara pékség gasztroblog és receptkönyv is egyben, megbízható forrást jelent kezdő és gyakorlott pékeknek egyaránt. 2008-tól vezetett internetes oldalát ma már több 10 ezren keresik fel, míg idén augusztusban megjelent a könyve és egyre több háziasszony polcára került.

Újra felfedezhetjük az otthon sütött kenyér és finomságok varázsát a Limara pékség által. Libor Mária nemcsak a leírt szavakon keresztül tanít meg a jobbnál jobb receptekre, hanem számos televíziós csatorna műsorában is láthatjuk, de a nevezetes gasztro-eseményeken is, így akár tőle személyesen is tanulhatunk, ha részt veszünk a tanfolyamokon, fesztiválokon. A Limara pékség hallatán mosoly és öröm ébred bennünk, hiszen a házikenyér illatánál kellemesebb nincs is.