Erdő, erdő, erdő…

A gyors megoldást kínáló beépíthető páraelszívó

Beépíthető szagelszívó

Beépíthető szagelszívó

Amikor valamilyen jellegű tevékenységet végzünk, sokan szeretjük azt minél inkább elszigetelten végezni. Sütés-főzés alkalmával, ideális esetben mindig az időzítés kellene a legnagyobb problémánk legyen, nem pedig a szellőztetés.

A beépíthető szagelszívó könnyebbé teszi a mindennapjainkat, a saját zsebünknek megfelelő áron. Különböző fokozatokkal beállíthatjuk a szagelszívás erősségét, hogy igényeinknek megfelelően működjön, illetve fogyasszon.

Az egyik leginkább elterjedt tévhit a beépíthető szagelszívó kapcsán, az elvezető cső helye. Ha nincs lehetőségünk a cső helyes elhelyezéséhez, szén illetve alumínium filtereket is rendelhetünk hozzá, ami recirkulációs módban való működtetésükkel megszűrik a párában lévő zsírt.

Némelyik modell szűrője egyszerű mosógépben való mosással is tisztítható. Az új beépíthető szagelszívó készülékek alacsony zajszinten működnek, a régebbi modellekhez viszonyítva, ezért nem kell aggódnia, ha egy tágasabb konyha miatt, nagyobb teljesítményű motorra lenne szüksége.