Erdő, erdő, erdő…

A sikeres fogyókúra titka

A fogyókúra titka

A fogyókúra titka

A nyári strandolások alkalmával sokan rádöbbenünk, hogy a tavaly megálmodott alakot mégsem sikerült elérni. Ilyenkor nincs más választás, mint száműzni a konyhából a hizlaló ételeket és lecserélni azokat lassú felszívódású szénhidrátokra, zsírszegény húsokra és zöldségekre.

A hatékony fogyókúra titka azonban nemcsak az étkezési szokások megváltoztatásában rejlik, hanem a rendszeres testmozgás mindennapokba illesztésében is. A szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy a mikro-tápanyagok bevitelére is ajánlott fokozottan figyelni, hiszen ezekkel az edzések hatékonyabbá tehetőek és az állóképesség,

valamint az immunrendszer is megerősíthetőek. Fogyókúra kapcsán ne feledkezzen meg az étrend kiegészítőkről sem, ugyanis a megfelelő hatóanyagok kiválasztásával és napi fogyasztásával a zsírégetés felgyorsítható, ezáltal a fogyókúra során hamarabb sikerülhet elérni a kitűzött célokat.

Azt mindenképpen fontos szem előtt tartani, hogy mozgás nélkül biztosan nem az a kép köszön vissza a tükörből, amit elképzelt a kezdetekkor. Fogyókúra kapcsán is érdemes a legjobb minőségű készítmények mellett letenni a voksot.