Erdő, erdő, erdő…

A tetőcsomagtartó szett könnyen beszerezhető

Tetőcsomagtartó szett bármilyen személyautóhoz

Tetőcsomagtartó szett bármilyen személyautóhoz

Soha nem tartjuk be azt a saját magunknak tett ígéretet, miszerint utazáskor csak a legszükségesebbeket visszük magunkkal, hogy ne legyen temérdek csomagunk. Ilyen esetekben szükségessé válik a tetőcsomagtartó szett beszerzése, hiszen így elkerülhetjük a bosszúságot, ami a sok csomag miatt lenne.

A budapesti Hekki Kft. üzleteiben könnyen megoldhatjuk a vásárlást, valamint bérlésre is van lehetőség, ha nem akarjuk megvenni a szállítóeszközöket, úgyhogy érdemes hozzájuk fordulni.

A több összetevőkből álló tetőcsomagtartó szett esetében, két vagy három darab dobozban, külön kell megvásárolni a tetőcsomagtartó rudakat, talpakat és az autó specifikus illesztő kiteket. Ha belép a weboldalra, akkor használja a Thule csomagtartó konfigurátor programot, amellyel könnyen kiválaszthatja az autóhoz megfelelő terméket!

A Thule öt különböző kategóriába sorolta a tetőcsomagtartó rendszereit, a gépkocsi kialakításának megfelelően. Telefonon vagy akár e-mail-ben is érdeklődhet a tetőcsomagtartó szett tulajdonságairól, valamint a megvásárlásával kapcsolatban.