Erdő, erdő, erdő…

Az ametiszt kő többféle változata

Ametiszt kő

Amennyiben olyan ékszert keres, ami minden alkalom esetén feldobja a megjelenését, akkor jó helyen jár! Itt különleges figyelemmel készített nyakláncot és karkötőt, valamint fülbevalót talál, remek áron. Az egyik közkedvelt alapanyag az ametiszt kő, ami a lila többféle árnyalatában is előfordul. A kvarcfélék közül az egyik legértékesebbnek minősül, tehát ez a választás nemcsak szép, hanem elegáns ékszert is jelent.

Az ametisztnek több változata is van, de a legértékesebbnek az áttetsző, tiszta, mély lila típus minősül. Viszont remek ékszereket lehet készíteni a nem átlátszó, tömör ametisztből is. Természetesen, mindenkinek a stílusától függ az, hogy melyik változatot szeretné hordani.

Ezért is jó olyan helyről vásárolni, ahol széles a választék és nem kell beérnie egy kevésbé szép modellel. Az ametiszt kő minden kiegészítőt stílusossá varázsol, így akár a legegyszerűbb, fekete vagy színes ruhával is kiválóan mutat. Ha rendelni szeretne, csak egy kattintásra áll Öntől a lehetőségek tárháza!