Erdő, erdő, erdő…

Az erős és hatékony iPhone 6 töltő

iPhone 6 töltő

iPhone 6 töltő

Egy csúcskategóriás iPhone 6 telefont nehéz letenni a kezünkből, mert élvezet használni. Bár érős és jól megbízható akkumulátorral rendelkezik, eljön a pillanat amikor töltésre szorul. Az iPhone 6 töltő minőségéből adódóan gyors és hatékony töltést garantál.

Szalagkábel kialakítása miatt bírja a hajlításokat, nehezen törik, ami valljuk be a legtöbb töltőnél gyakran felmerülő probléma, mert nem lenne szabad feltekeri, a legtöbb ember mégis ezt teszi, ami általában ahhoz vezet, hogy megszakad a kábel. Ez a töltő azonban bírja a strapát. Ha rohanó életet élünk, nincs időnk és olykor megfeledkezünk a telefon töltéséről, ám sokat utazunk autóval, az autóba használatos iPhone 6 töltő segítségével megoldható a telefon töltése útközben is.

Az iPhone 6 töltő adatkábel is egyben, így nincs szükség külön-külön megvásárolni a két kiegészítőt, közvetlenül vagy egy dokkolón keresztül könnyedén csatlakoztathatjuk a számítógéphez és máris képeket, videókat vagy akár adatokat oda-vissza másolhatunk. Az iPhone egy kis különlegességet is belevitt és megalkotta a töltés közben világító kábelt.