Erdő, erdő, erdő…

Az Omega 3 zsírsav hatásai a szervezetre

Omega 3 zsírsav

Omega 3 zsírsav

Aki fogyást szeretne elérni úgy, hogy közben az izomtömegből nem veszít, annak nincs egyszerű dolga. A kitartó munka mellé olyan kiegészítők fogyasztása is ajánlott, mint az Omega 3 zsírsav. Annak ellenére, hogy sokan azt gondolják, a zsírokat teljes mértékben ki kell zárni a mindennapi étrendből fogyókúrázás esetén, nagyon fontos tudni, hogy megvannak az úgynevezett „jó” zsírok is, amelyeket még a testépítők is fogyasztanak.

Azt kell tudni az Omega 3 zsírsavról, hogy a szervezet ezt nem állítja elő magától. Vannak olyan ételek, amelyek Omega 6-ban bőségesek, de az Omega 3 zsírsav esetében ez nem mondható el. Ez elősegíti a fokozott anyagcserét, ráadásul az állóképességet is fokozza, ami a testépítők számára nagyon fontos szempont.

Éppen ezért, ha most készül összeállítani egy edzéstervet, amihez szükségesnek találja a különféle kiegészítők megvásárlását is, a webáruházban mindent megtalál ebben a kategóriában. Az Omega 3 zsírsav típusai mellett egyéb, hasznos termékek is a vásárlók rendelkezésére állnak.