Erdő, erdő, erdő…

Bambuszból és műanyagból készült burkoló anyag: ez a WPC

WPC burkoló anyag

WPC burkoló anyag

A lakását már felújította, de még mindig ott van például a terasz és nem tudja, hogy milyen anyagot használjon a megálmodott kivitelezéshez? Nem kell csüggedni, hiszen erre is van egy kiváló megoldás, mégpedig a WPC burkolat, ami elsősorban kültéri felhasználású burkolatként ideális.

De például állandóan vizes környezetben is remekül megállja a helyét. Ezen kívül könnyen megmunkálható és nagy az ellenálló képessége. Magas élettartammal, akár 30 évvel is rendelkezhet, ráadásul felületkezelést sem igényel. A WPC burkolat kifejezetten környezetkímélő anyag, mert újrahasznosított műanyagból és faanyagból készül.

Mivel nem igényel felületkezelést sem, ezáltal azzal az anyaggal sem károsítjuk a környezetet, a termék életciklusa végén pedig, sok-sok év múlva egy újrahasznosítható anyagot kapunk. Webáruházunk többfélét is forgalmaz ebből a minőségi burkolatból, igazán jó áron. Érdemes megtekinteni a kínálatot. Ne habozzon, amennyiben kültéri burkolatot keres, hanem rendeljen WPC ettől a megbízható cégtől!