Erdő, erdő, erdő…

Dr Csermely Gyula könyve nőknek

Dr Csemely Gyula

A könyváruházban nemcsak a szórakoztató irodalomé a főszerep, hiszen olyan írók olvasmányait is beszerezheti, mint például a szakorvosok. Dr Csemely Gyula immár több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkező szülész-nőgyógyász, aki most eladásra bocsátja a „Ha 1 nő gyereket akar” című könyvet.

Természetesen, egy szülész szakorvos-édesapa szempontjából ismerhetjük meg a történteket, pontosabban azt, hogyan fogant a gyerek, milyen életet élt a méhben és miként jött a világra. Ez a könyv egyszerre szakmai és lírai, ami rávilágít arra, hogy mit gondol az orvos, hogyan érez a páciens és természetesen bemutatja, egyszerű nyelvezettel a szakfogalmakat is, amelyekkel egy szakorvos nap mint nap szembesül.

Dr Csemely Gyula könyvének megvásárlásával 100 Ft-tal támogatja minden olvasó a Magzati Medicina Alapítványt. Amennyiben szeretné megrendelni online a könyvet, vagy a hangoskönyv érdekli, itt a lehetőség, hogy a weboldalra kattintva máris hozzájusson a termékhez. Most 25 százalékkal olcsóbban juthat hozzá ehhez a könyvhöz.