Erdő, erdő, erdő…

Huawei P8 minden korosztálynak ajánlott

Huawei P8 smartphone

Karácsony közeledtével mindenki igyekszik szeretteinek olyan termékeket beszerezni, amelyeket a mindennapokban könnyedén hasznosíthat. Egy Huawei P8 smartphone kiváló döntés lehet minden korosztálynak.

Az említett telefon 13 hátsó, illetőleg 8 megapixeles első kamerával rendelkezik, amelyek egyaránt képesek Full HD videó felvételek rögzítésére. A gyártmány egészen strapabíró, abból adódóan, hogy alumíniumvázzal és hátlappal rendelkezik, valamint Gorilla Glass 3 üveggel van ellátva. A Huawei P8 produktum egy átlagos felhasználó elvárásainak eleget tevő készülék, annak ellenére, hogy már nagyobb testvérei is utat törtek maguknak. Ezek a tények azonban elősegítették a mai árának hozzáférhetőségét.

A Huawei P8 okostelefon 2600 mAh kapacitású akkumulátort birtokol, ami könnyedén kibír akár 2 napot is, internetezéssel pedig hozzávetőlegesen 24 órát töltés nélkül. A felhasználó dönthet arról, hogy 2 SIM-kártyával használja az eszközt vagy 1 darabbal és 1 memóriakártyával, így bővítheti a szerkentyű tárhelyét is.