Erdő, erdő, erdő…

Itt a síszezon, érdemes megnézni, hogy minden sífelszerelés megvan-e

Sífelszerelések jó áron

Sífelszerelések jó áron

Ugyan még nem hullt számottevő hó az országban, de a kereskedők már nagyon készülnek a síszezonra. Hatalmas a választék az üzletekben, webáruházakban, úgyhogy érdemes átvizsgálni a sífelszerelést, vajon megvan minden, használható ebben a szezonban is, vagy van amiből új darabra van szükség. A gyermekeknél minden évben felmerül síszezon előtt, hogy vajon mit nőtt ki a nyáron, mit hozzon a Mikulás, esetleg megtalálja majd a fa alatt karácsonykor.

Bukósisakot elég gyakran kell cserélgetni, hiszen ha túl nagy, akkor leesik a gyermek fejéről, hiába vesz alá 2 vastag sapkát mert akkor meg beizzad.Ha pedig már kicsi lett, akkor nem fogja hordani mert kényelmetlen és egy otthon hagyott védőeszköz bizony nem sok ütéstől védi meg.

Vannak mind a négy évszakban használható bukósisakok, de ezek csak erős kompromisszumokkal nevezhetőek megoldásnak, hiszen nyáron kerékpározás, görkorcsolyázás közben egy könnyű fejre csatolható sisak kell, míg télen sízéshez, korcsolyázáshoz már keményebb, hidegben is kellő védelmet biztosító sisak a megfelelő.