Erdő, erdő, erdő…

Itt a tavasz legyen zöld a fű az Ön kertjében is!

Hydro Mousse

Azok, akik szeretik a focit, biztosan tudják, hogy nem mindegy milyen a pálya állapota, hiszen a mérkőzés végeredménye ezen is múlhat. Gyakran csodálkozva nézzük, hogy a nyugati államokban, a gazdagabb klubcsapatoknak honnan van olyan szép zöld, szinte tökéletes focipályájuk.

Az igazság az, hogy a Hydro Mousse segítségével mi magunk is olyan gyepet varázsolhatunk a kertünkbe, vagy szinte bárhová, amilyet eddig csak a televízióban láttunk. Gyakran előfordul, hogy a kutyák vagy más olyan kisebb vadállatok, amelyek a lakott területek közelében szeretnek élni és általában éjszaka indulnak élelemért, kitapossák a füvet, aminek a gondozására annyi időt és energiát fordítottunk.

Mindeddig hiába, hiszen a Hydro Mousse ismeretlen volt előttünk és a gondozás ellenére egy ösvény alakult ki. Természetesen nemcsak az állatok tehetnek kárt a gyepben. Néha előfordul, hogy egy tehergépkocsinak kell behajtani a gyepre és akarva-akaratlanul, de ott marad a kerekek nyoma, ahol olykor évekig nem nő újra fű. Az is előfordulhat, hogy egy nagyobb tárgy, ami évekig egy helyben volt, meggátolta a fű kisarjadását, ezért amikor azt elmozdítjuk, nem marad más csak egy nagy barna folt, ami senkinek sem tetszik.

A felsorolt esetekre mindig szeretnénk valami megoldást találni, méghozzá gyorsan, mert azt senki sem szeretné kivárni, míg lassan-lassan évek alatt a természet újra begyepesíti ezeket a barna foltokat. A Hydro Mousse gyepesítő készülékkel rekordidő alatt olyan pázsitot teremthetünk, amiről álmodni sem mertünk. Hogy miként is működik ez a kis készülék?

Tulajdonképpen a Hydro Mousse egy kis permetezőgép, amit rá kell erősíteni egy locsolóra. A locsolóból jövő nyomás pedig szétszórja azt az oldatot, amiben benne vannak a fűmagvak. Így nekünk igazán nincs sok dolgunk, csupán arra a helyre kell irányítani a Hydro Mousse nyomását, ahol szép zöld pázsitot szeretnénk. Amennyiben szeretné megvásárolni ezt a kis permetezőgépet, keresse fel a Diszkontdepo internetes oldalát! Utána már csak gyönyörködni kell a szép pázsitban.