Erdő, erdő, erdő…

Itt a tökéletes olcsó szállás Esztergomban!

Egy olcsó szállás Esztergomban Önnek is jól jöhet!

Megtalálta a tökéletes munkahelyet Esztergom közelében, de messze van a lakhelyétől, ezért nem tudja mitévő legyen? Egy olcsó szállás Esztergom központjában jó megoldás lenne?

A Banya-Tanya azoknak is kedvező lakhatási lehetőséget biztosít, akik hosszabb időintervallumban gondolkodnak és persze kellemes, otthonos helyet szeretnének, ami megfizethető áron van. Két- illetve háromágyas apartmanok állnak itt a vendégek rendelkezésére, teljesen felszerelve minden szükségessel, vagyis tévé, hűtő, internet és persze külön zuhanyzó, meg WC. Egy közös konyha is van konyhapulttal, szekrénnyel, tűzhellyel, sütővel, mikróval illetve hűtővel. A társalgásra, közös étkezésre külön nappalit alakítottak ki, nyáron pedig az udvaron is ki lehet pihenni a fáradalmakat.

Nagy előnye ennek a szállónak az is, hogy jó az elhelyezkedése, a közelben megtalálható számtalan üzlet és hivatal. Ha Önnek is jól jönne egy olcsó szállás Esztergom városában, tekintse meg a beresszallas.hu kínálatát a részletesebb információkért!