Erdő, erdő, erdő…

Kellys kerékpár kicsiknek és nagyoknak

Kellys kerékpár gyerekeknek is

Kellys kerékpár gyerekeknek is

Gyorsan felnőtté cseperedő gyerkőcének keres egy minőségi és strapabíró biciklit, ami hosszú ideig képes kiszolgálni fiatal tulajdonosát? Remek opciókat kínálnak ehhez a Kellys kerékpár 24-es méretű modelljei.

A 24-es bicikli nagyobb gyermekek és alacsonyabb termetű felnőttek számára egyaránt kiváló, ezért egy ilyen modell a Kellys márkanévvel és annak minden pozitívumával felvértezve hosszú távú megoldást tár Ön elé.

Ebben a méretben jelenleg négy Kellys kerékpár típus közül válogathatnak az érdeklődők, a Maggie, a Kiter 30 Lime, Kiter 30 Sky és a Kiter 50, amelyek mind a 2015-ös kollekció oszlopos tagjai. A Maggie egy igazán csajos kétkerekű, klassz színe, feltűnő megjelenése hamar elnyeri a fiatal hölgyek tetszését.

A városi kerékpárhoz hasonlóan mélyvázas, így bármilyen öltözékben könnyedén lehet használni és a napi többszöri le- és felszállás sem okoz nehézséget. A Kiter 30 Lime Kellys kerékpár egy vagányabb vonalat képvisel és hosszabb, kalandosabb utak megtételéhez is kiváló. A Kiter 30 Sky az előző egy lányosabb formája, mivel színeiben elsősorban nekik kedvez, de műszakilag ugyanolyan kifogástalan, mint a Lime verzió.

A Kiter 50 modell pedig már ugyanolyan felszereltséggel bír, mint egy felnőtt bicikli, erdeti, terepesebb utak sem jelentenek nehézséget a számára. Érdemes még kiemelni, hogy a Kellys kerékpárok gyereknek szánt, fent említett típusai mind alumíniumvázasak, amelyek színvonalas Shimano váltóval kiegészítve, könnyű és kellemes hajtást tesznek lehetővé.

Ha pedig annyira megtetszettek a Kellys kerékpárok, hogy nemcsak a lurkónak szerezne be egyet, hanem Ön is elfogadna egy megfelelő méretűt, akkor erre is van lehetősége, hiszen ezzel a márkanévvel jelzett felnőtt bringák sora még hosszabb, mint a gyermekeké. Válogathat országúti, városi, trekking, Cross és MTB bicikli, férfi és női verzióiból egyaránt, amit ha egy helyen szeretne megvásárolni a gyerekbiciklivel, akkor az agardikerekpar.hu webáruház az egyik legjobb választás hozzá. Döntsön a Kellys kerékpárok minősége mellett és együtt tekerhet az egész család!