Erdő, erdő, erdő…

Kerékpáros sapkák nemcsak sportolóknak!

Profi kerékpáros sapkák

Profi kerékpáros sapkák

A fiatalok aktív életre vágynak és egyre többen kezdenek valamilyen sportba. A reggeli futás, de a biciklizés is számításba jöhet számukra, mert ezek a sportok nem igényelnek sok időt és a gyakorláshoz szükséges kellékek könnyen beszerezhetőek. Ilyenkor gyakran felmerül a kérdés, hogy kellékek szükségesek-e?

A kerékpáros sapkák a professzionális sportolók számára lettek kifejlesztve, akik folyamatosan ki voltak téve a sérüléseknek. Aki profi szinten űzi a kerékpározást, határozott igent mond a kerékpáros sapka viselésére, mert bizonyosan friss emlékei vannak arról, mennyire jól jön egy esés alkalmával.

A kerékpáros sapkák úgy lettek kialakítva, hogy egy komolyabb ütést is kivédjenek. Persze nem szabad azt gondolni, hogy minden helyzetben maximális biztonságot adhat, de feltétlenül segít. Az már a kerékpározóra van bízva, hogy ezt mennyire veszi komolyan. A törvények ugyanis nem kötelezik a viseletét, csak ha a kerékpáros közutakon közlekedik, ahol a személygépkocsik és teherautók állandó veszélyt jelentenek.