Erdő, erdő, erdő…

A lakáshitel remek alternatíva

Az Ön családjának is jó megoldás

Az ingatlanpiac jelenleg hazánkban komoly fejlődésnek indult. Egyre nő a kereslet az új és újszerű ingatlanok iránt. Természetesen ezzel a bankok hitelnyújtási portfóliója is megnövekedett, ugyanis egyre több és kedvezményesebb lakáshitel konstrukcióval állnak az ügyfeleik rendelkezésére.

Hazánkban a lakosság nagy része jellemzően a saját ingatlanjában lakik, de a megnövekedett állami kedvezmények és családvállalási hajlandóság miatt, egyre többen szeretnének nagyobb, kényelmesebb otthont maguknak.

Az építőipar termelékenysége fokozódik, egyre több új építésű lakópark és családi házakkal tarkított övezet épül. A lakáshitel hatékony módja annak, hogy mindezt az igényt meg lehessen valósítani. Az ingatlan hitelezés több formája is ismert.

Lehetőség van új lakás építésére és vásárlására lakáshitel iránt folyamodni, valamint használt lakásvásárlásra, bővítésre és korszerűsítésre szintén adott a lehetőség, akár jelzáloghitel keretében is. Sajnos a kérelmeket bonyolult bürokratikus folyamatok által bírálják el, így sok utánajárást igényelnek.