Erdő, erdő, erdő…

Mobil üzemanyagkút eladó annak minden tartozékával

Mobil üzemanyagkút eladó

A Magyarországon működő nagyobb cégek általában már több kisebb-nagyobb járművel, valamint profiljukhoz illő munkagépekkel is rendelkeznek. Ezen vállalatoknak tűnhet érdekesnek a mobil üzemanyagkút eladó hirdetés, hiszen igencsak hasznukra válik egy ilyen méretű beruházás. Ahogy az a nevében is benne van, ez az uzemanyagtartaly.hu weboldalon forgalmazott benzinkút vagy gázolajkút mozgatható, tehát egy esetleges költözés vagy telephelyen belüli áthelyezés alkalmával nem lesz ezzel kapcsolatban gondja a cégvezetőnek, hiszen a kút nem helyhez kötött.

Egy ilyen konténerkút ára tartalmazza az üzemanyag tartályt, a szivattyút, a kimérő szerkezetet, valamint a rendkívül nagy fontosságú biztonsági berendezéseket. Ezen a vásáron a vevő nyugodtan tervezhet hosszabb távra, mivel a benzinkút élettartama 25-30 év is lehet. A vételárat nem muszáj egy összegben kifizetni, ugyanis részletfizetés és más finanszírozási lehetőségek közül lehet választani.

A mobil üzemanyagkút eladó az üzemi felhasználás mellett, közforgalmú célra is, aminek egy másik elengedhetetlen tartozékáról még eddig nem esett szó, mégpedig a tankoló csőről és pisztolyról. Üzemanyagtípustól függően, létezik gázolaj pisztoly, illetve benzin pisztoly is. Ezek méretben, anyagösszetételben valamint magában a csővégben eltérnek egymástól, továbbá az sem mindegy, hogy mondjuk egy gázolaj pisztolyt kézi vagy pedig automatikus változatban vásárol meg valaki. Mint minden használati eszköz esetében, itt is ügyelni kell a helyes alkalmazásra.

Mivel ez bizonyos értelemben specifikus tevékenység, ezért néhány biztonsági szabályzatot feltétlenül be kell tartani. Ezek közül talán a legjelentősebb, hogy a tankolás közben fennálló fokozott tűz- és robbanásveszély miatt szigorúan tilos a nyílt láng használata. Egyébként nem kell hozzá nagy tudomány, hogy a gyakorlatban valaki megtöltsön egy autót vagy például egy villás targoncát. A ravasz meghúzásával működésbe lép a szivattyú, ami a gázolaj pisztoly csővégéhez juttatja az üzemanyagot.