Erdő, erdő, erdő…

Tejsavó fehérje izolátum edzések utánra

Tejsavó fehérje izolátum

Intenzív sportolás, testedzés után fontos olyan tápanyagokat bevinni a szervezetbe, amelyek maximálisan hasznosulnak, mint például a fehérje. A tejsavó fehérje izolátum biológiai értéke 159. Ez a szám azt mutatja, hogy mennyire és milyen gyorsan képes a tápanyag hasznosulni a szervezetben. Ez alapján lehet látni, hogy ez az izolátum fehérje tökéletesen beépül, ráadásul úgy, hogy felesleges emésztési köröket nem fut le.

Tehát hihetetlenül gyorsan szívódik fel, ami főleg edzések után nagyon jó, hiszen ilyenkor minél hamarabb el kell látni a kiéhezett izmokat tápanyaggal. Azt viszont tudni kell, hogy a tejsavó fehérje izolátum nem helyettesíti az étkezéseket, mert ilyenkor körülbelül fél óra leforgása alatt átmegy a tápanyag a szervezeten.

Ez a termék a legoptimálisabb választás edzések után, úgyhogy tanácsos ellátogatni a beeyo.hu webáruházba a beszerzés érdekében. Gyártó és ár alapján van lehetőség kiválasztani az online bolt árucikkei közül az ideális változatot. Sportoljon nyugodtan, mert a tejsavó fehérje izolátum segít!