Erdő, erdő, erdő…

Válassza a szerb fordítóiroda szolgáltatásait!

Szerb fordítóiroda

Különböző nyelvekre kell néha lefordítani a dokumentumainkat és hiába beszéljük valamilyen szinten az adott nyelvet, erre a munkára mégis szakember segítségét szoktuk kérni annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes legyen. Rendelkezésére áll a szerb fordítóiroda, bár igaz, hogy általában péntek délutánig lehet fordítást rendelni, azonban szükség esetén a szerb anyanyelvű szakemberek még hétvégén is dolgoznak azért, hogy a megrendelőik minél hamarabb kézhez kapják az anyagot.

A fővárosban található szerb fordítóiroda egyik erőssége a szláv nyelveken történő fordítás. Az ország közelsége miatt kiemelkedő jelentőséggel bír a szerb nyelv, ugyanis hazánkban jelentős számban élnek szerb állampolgárok. A szerb fordítóiroda kérésre pecséttel és záradékkal látja el a lefordított iratokat, de az ilyen tanúsításnak nincs többletköltsége.

Az ilyen hivatalos fordítást eddig még minden esetben elfogadták külföldön. Hogyha szerb okiratot kellene magyarra fordítani, akkor előtte érdeklődjön telefonon, és a kollégák tájékoztatják Önt arról, hogy milyen esetben van szükség hiteles fordításra és mikor elég a hivatalos. Ugyanakkor szakképzett holland magyar fordító is dolgozik, aki a jog, gazdaság, marketing, üzlet, pénzügy, informatika, építőipar, műszaki, mezőgazdaság, környezetvédelem, egészségügy szakterületeken vállal fordításokat rövid határidővel. De különféle iskolai bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok, adó- és illetőségigazolások, valamint weboldalak fordítását is szakszerűen elvégzi.

ÁFA mentes áron van lehetősége megrendelni a munkát. Gyors és minőségi munkavégzés jellemzi ezt az irodát, ahová érdemes folyamodnia Önnek is, hogyha lefordítandó iratai vannak. Már meglévő holland szövegek nyelvi lektorálását is vállalják ennél a cégnél, ráadásul ennek a munkadíja jelentősen alacsonyabb, mint a fordításoké. Tehát bármelyik szolgáltatást választja, azt minden bizonnyal kiválóan elvégzik a szakképzett munkatársak. Ne feledje, hogy a holland magyar fordító remekül végzi a rábízott feladatot, ezért tanácsos hozzá fordulni szükség esetén!