Erdő, erdő, erdő…

A beépíthető elektromos kandalló minden lakáshoz illeszkedik

beépíthető elektromos kandalló

Beépíthető elektromos kandalló

Ha nem tudunk fatüzelésű kandallót beépíteni otthon, akkor válasszunk másik megoldást! A beépíthető elektromos kandalló mérete általában elég kicsi, alig több, mint egy hagyományos elektromos radiátoré. Így a lehető legtöbbet hozhatjuk ki bármilyen helyből, ahová telepítenénk, bár vannak olyan modellek is, amelyek polcot és egyéb tárolóegységet tartalmaznak.

Ezekben az esetekben a méretek egy kicsit nagyobbak, azonban más hasznos funkciókkal is felszerelhetőek. A legtöbb otthon nem rendelkezik füstelvezető rendszerrel, ami nagyon megnehezíti és megdrágítja a tűzhely kiválasztását, mivel ezeknek el kell távolítaniuk az égés során keletkező maradékgázokat.

A beépíthető elektromos kandallók előnye viszont az, hogy bármilyen otthonba felszerelhetőek, akár saját tulajdonú, akár bérelt, mivel elektromos energiával működnek. Az ilyen típusú fűtőtesteknél az egyetlen karbantartási igény a tüzet szimuláló lángokat megvilágító izzó. A fa- vagy gázkandallóval ellentétben, az elektromos kandallók egyszerű és robusztus szerkezetűek.