Erdő, erdő, erdő…

Ajtó

A szúnyogháló ajtó zsanéros változatban is kapható

Szúnyogháló ajtó

Ha valaki nem szeretné, hogy az otthonát ellepjék a különböző rovarok, akkor egyszerűen tehet ellene. A szúnyogháló ajtó megvásárlásával, illetve telepítésével nem lesz többé ezzel a dologgal problémája.

A zsanéros változattal biztosan jól jár, hiszen rendkívül tartós és nem igényel különösebb karbantartást. A kellékhez alapból 2 db műanyag zsanér, ugyanennyi kilincs és 1 db csappantyú jár. Igény szerint készülhet alumíniumból is, ezt a dolgot azonban a rendeléskor mindenképpen jelezni kell.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A tűzgátló ajtók mindig a helyükön lesznek tűzvész esetén, ha beszerzésük mellett döntünk.

Tűzgátló ajtók

Tűzgátló ajtók

Ha össze kellene gyűjteni, hogy az ember milyen katasztrófák bekövetkeztétől retteg a legjobban, akkor biztos, hogy a repülőgépes lezuhanás az élmezőnyben végezne. Ez nem azért van, mert ez lenne az egyik leggyakoribb katasztrófahelyzet, hanem mert ilyenkor a legkiszolgáltatottabb az ember. Vagy legalábbis úgy tűnik. Aki tűzgátló ajtók beszerzése mellett dönt, az pontosan tudja: egy esetleges tűzvész esetében legalább annyira nem lesz képes az ember uralni a pillanatot, mint akkor, amikor egy repülőgép fedélzetén éppen a végzetébe zuhan. Itt érdeklődhet: http://projektajto.hu/ Miért nem dönt akkor mindenki tűzgátló ajtók beszerzése mellett? Nos, azért, mert sokan úgy vélik, hogy a lángok felbukkanása, elharapózása nem jelent valódi veszélyt, hiszen mindez viszonylag ritkán következik be. Ez nem lehet indok, hiszen amikor mégis, akkor a helyzet könnyen súlyossá tud válni. Egy kattintás ide a folytatáshoz....