Erdő, erdő, erdő…

Telefon tartózék

Huawei P8 minden korosztálynak ajánlott

Huawei P8 smartphone

Karácsony közeledtével mindenki igyekszik szeretteinek olyan termékeket beszerezni, amelyeket a mindennapokban könnyedén hasznosíthat. Egy Huawei P8 smartphone kiváló döntés lehet minden korosztálynak.

Az említett telefon 13 hátsó, illetőleg 8 megapixeles első kamerával rendelkezik, amelyek egyaránt képesek Full HD videó felvételek rögzítésére. A gyártmány egészen strapabíró, abból adódóan, hogy alumíniumvázzal és hátlappal rendelkezik, valamint Gorilla Glass 3 üveggel van ellátva. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A szilikon tok óvja a telefont

Biztonságot nyújtanak a készüléknek

Kellett egy olyan anyag a telefon védelmére, ami flexibilis és könnyen megmunkálható. A szilikon tok minden készülékre kiválóan alkalmas. Nincs a piacon olyan telefon, amire ne lehetne ebből az anyagból védőtokot gyártani. Ha Önnek is van egy drága készüléke, amit nagyon szeret és nem akarja, hogy megsérüljön, akkor szerezzen be egyet ezek közül.

Nehéz lesz választani, hiszen rengeteg szín és más-más dizájn közül lehet választani. A szilikon tok a telefont megvédi a karcoktól. A kemény műanyag tokkal ellentétben, ez nem fogja lekoptatni a széleit, mivel puha, mégis ellenálló.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Egy Bluetooth headset remek szolgálatot tud tenni Önnél!

Bluetooth headset 

Aki ismeri a Bluetooth szabványt, annak nem kell magyarázni, hogy az mennyi mindenre jó. Legtöbben már nem fájlok küldözgetésére használják, mint régebben, mivel ma már komplett filmeket is a telefonjukon tartanak az emberek, ahol azért elég sokat kellene várni, hogy az átérjen telefonról telefonra. A Bluetooth headset világa viszont olyan terület, amit ma már szinte mindenki ismer, akinek telefonja van. Ilyen módon ugyanis úgy lehet telefonálni, hogy az érintettnek nem kell a kezében fognia a mobilt, így az szabadon lehet. Aki vezetett már teljesen szabálytalan módon mobillal a kezében, az tudja, hogy van ilyenkor egy kis félelemérzet az emberben, mert nem jó dolog az, ha az egyik kéz (és a figyelem egy része) le van foglalva. Egy kattintás ide a folytatáshoz....