Erdő, erdő, erdő…

A szilikon tok óvja a telefont

Biztonságot nyújtanak a készüléknek

Kellett egy olyan anyag a telefon védelmére, ami flexibilis és könnyen megmunkálható. A szilikon tok minden készülékre kiválóan alkalmas. Nincs a piacon olyan telefon, amire ne lehetne ebből az anyagból védőtokot gyártani. Ha Önnek is van egy drága készüléke, amit nagyon szeret és nem akarja, hogy megsérüljön, akkor szerezzen be egyet ezek közül.

Nehéz lesz választani, hiszen rengeteg szín és más-más dizájn közül lehet választani. A szilikon tok a telefont megvédi a karcoktól. A kemény műanyag tokkal ellentétben, ez nem fogja lekoptatni a széleit, mivel puha, mégis ellenálló.

Hogyha elejti a telefont, akkor nagyobb eséllyel fogja azt megvédeni, mint egy kemény műanyagból készült tok, mivel ez sokkal rugalmasabb. A műanyag pedig könnyen törik vagy reped együtt a telefonnal.

Szinte fillérekbe kerülnek és képesek megvédeni a kisebb ám, de annál költségesebb sérülésektől egy több százezres készüléket. A szilikon tok nem csúfítja el a készüléket ízléses választás esetén, hanem előnyösen emeli ki annak formavilágát.