Erdő, erdő, erdő…

A szúnyogháló ajtó zsanéros változatban is kapható

Szúnyogháló ajtó

Ha valaki nem szeretné, hogy az otthonát ellepjék a különböző rovarok, akkor egyszerűen tehet ellene. A szúnyogháló ajtó megvásárlásával, illetve telepítésével nem lesz többé ezzel a dologgal problémája.

A zsanéros változattal biztosan jól jár, hiszen rendkívül tartós és nem igényel különösebb karbantartást. A kellékhez alapból 2 db műanyag zsanér, ugyanennyi kilincs és 1 db csappantyú jár. Igény szerint készülhet alumíniumból is, ezt a dolgot azonban a rendeléskor mindenképpen jelezni kell.

A szúnyogháló ajtó összeszerelt állapotban kisteherautóval kerül kiszállításra, de akár Ön is érte mehet, ha az ideje engedi. Az adatok egyeztetésénél a termék külméretét kell megadni, vagyis a szélességet és a magasságot.

Ezzel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy a csappantyú és a zsanér a szélességből 4,5 cm elfoglal, vagyis ezt bele kell kalkulálni. A webáruházakban is megtalálhatja ezt az eszközt. Az internetes oldalak előnye, hogy a beszerzésre bármikor sor kerülhet. A szúnyogháló ajtó akár az esti órákban is megrendelhető.