Erdő, erdő, erdő…

A bejárati ajtó vásárlásánál nincsenek kompromisszumok

Bejárati ajtó kompromisszumok nélkül

Bejárati ajtó kompromisszumok nélkül

Mindenki különleges figyelemmel építi ki a lakás nyílászáróit, hogy azok a legnagyobb komfortot és biztonságot nyújtsák. A bejárati ajtó a lakás első védővonala. Ez a nyílászáró azon kívül, hogy a lehető legnagyobb biztonságot kell nyújtsa, esztétikailag is magas követelményeknek kell eleget tegyen.

A bejárati ajtó vásárlásánál nincsenek kompromisszumok. Az ajtó anyaga lehet műanyag, fém, vagy fa, de minden esetben a legfontosabb tényező a zárszerkezet. Egy modern kiépítésű ajtó legalább 5 pontos zárral kell legyen felszerelve és betörés-biztos sarokpánttal.

Ha az ajtóban világítóablakok is vannak, azokat kötelezően betörés-biztos üvegből kell kialakítani. Általában az árajánlatok teljes körű ügyintézést tartalmaznak, az árban benne foglaltatik a jelenlegi ajtó kiszerelése, az új beszerelése és annak szigetelés, de a rongált falrészek helyreállítása is. Az ajtót a rovarok távoltartása érdekében fontos küszöbbel felszerelni, ez is többnyire az árban van, de érdemes rákérdezni a rendelésnél, ne érje meglepetés a szerelés után. A bejárati ajtó az egyik legfontosabb eleme a lakásnak, amit általában hosszú évekre szóló beruházás.