Erdő, erdő, erdő…

A cross bicikli mindehol használható

Cross bicikli

Cross bicikli

Olyan kerékpárra vágyik, amit minden körülmények között tud majd használni? A cross bicikli egyszerre fog helytállni a szabadban és a városban, a sportoláshoz és a hétköznapi feladatokhoz. Bár sokan megszoktuk, hogy minden helyzetre külön fel kell készülnünk, ennek a kerékpárnak hála, könnyebbé válik az életünk.

Természetes, hogy a sportoláshoz, a kiránduláshoz, vagy a munkába menéshez másfajta ruházatot fogunk felhúzni és más tárgyak kerülnek a táskánkba.

Az időjárástól és az előttünk álló kilométerektől függően pedig, egyik nap biciklizni, másik nap buszozni vagy vezetni kényszerülünk. Azonban, ma már nem kell külön járműt tartani a hegyi utakra és a városi betonra gondolva, mert léteznek olyan modellek, amelyek szinte mindenhol megállják a helyüket.

Hála a strapabíró kialakításnak, mindenhová magunkkal vihetjük, így egyetlen eszköz szolgál a közlekedésre és a kikapcsolódásra. A cross bicikli választható férfiaknak és nőknek kialakított változatban, az árúk nagyjából 100-300.000 Ft között mozog.