Erdő, erdő, erdő…

A D.D. Step cipő rövid bemutatása

A tervezés és a gyártási folyamat során az elsődleges szempont nem más, mint a gyermekek egészséges fejlődése. A D.D. Step cipő természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az anatómiai kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes, ezáltal nem akadályozza a szabad mozgást.

A gumi talpa kiválóan ellenáll a fizikai behatásoknak, ezen kívül hajlékony, könnyű és csúszásmentes. A formázott PVC kéreg helyes pozícióban tartja a lábat, vagyis a sarokcsontot megfelelően megtámasztja.

A D.D. Step cipő tépőzárral fixálható. Ez a megoldás egyébként nemcsak dekoratív, hanem hasznos is. Sokat segíthet abban, hogy a gyerek elinduljon az önállósodás útján. A 3D varrástechnológia szinte az összes lábbelinél megfigyelhető.

A gyártó arra törekszik, hogy minimálisra csökkentse a ragasztóanyagok igénybevételét. Az egyszínű és mintás D.D. Step cipő egyaránt közkedvelt a kicsik körében. A kisfiús és a kislányos változatok nagyon különlegesek. Ha az említettek alapján elnyerte a tetszését, akkor a megvásárlására szánjon időt mihamarabb!