Erdő, erdő, erdő…

A félreértések elkerüléséért nézze meg a tudnivalókat!

Nézze meg a tudnivalókat!

Nézze meg a tudnivalókat!

Annál rosszabb érzés, mint a csalódás, nem is létezik talán. A fergeteges bulinak induló rendezvény közvetlen a kezdetekor saját vérébe fuldoklik, mert nem érkezett meg a hangtechnika. A buli zene nélkül olyan, mint egy szárnyak nélküli madár, csapkod, küszködik, de felrepülni nem tud.

A rendezvény megszervezése nem egyszerű feladat, rengeteg apró részletet kell összerakni. Ha bulit szervez, nézze meg a tudnivalókat arról, hogy milyen zenére lehet szüksége! Ha DJ Bánhidai még nem foglalt abban a periódusban, akkor szívesen besegít a zenével és garantáltan meg is érkezik.

Egy ilyen vállalkozásban mindenki tudja, hogy a megbízhatóság alapelv. Ha valakivel meg van beszélve, hogy azon az estén zenét szolgáltat, akkor az kőbe van vésve. Ahhoz, hogy minden félreértést elkerüljenek, az egyeztetésekre feltétlenül szükség van, tehát nézze meg a tudnivalókat a honlapon! Minden adat, referencia megtalálható itt, de a telefont is bátran használni lehet. Hogy a buli sikere jó kezekbe kerüljön, csak a megfelelő lemezlovast kell meghívni!