Erdő, erdő, erdő…

A fenyő komód fiókjai a helytakarékosságot szolgálják

fenyő komód

Fenyő komód

A Kikol bútor webáruház széles kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális, fából készült bútorokat, amelyekkel tökéletesen be lehet rendezni egy házat, lakást, nyaralót vagy irodát. Szinte egy alkalommal sem marad ki a fenyő komód rendelése, hiszen a fiókos szekrény szerepe nagyon sokrétű.

Tökéletes az apróságok és a holmik tárolására, legyen szó a gyermekszobáról, a nappaliról vagy éppen az irodáról. A fenyő komód könnyen emelhető és tolható, átrendezéskor sem okoz kimondottan gondot annak elmozdítása. A hálószobában található változat helytakarékos, elfér benne az összes fehérnemű, ágynemű, de papucs, gyógyszer, bármi olyan dolog, ami esténként kéznél kell legyen.

A gyerekszobában szintén hasznos, akár ruha tárolására, akár játékok szortírozására. Vannak olyan családok, ahol nemcsak a nappaliban van fenyő komód, hanem az előszobában vagy a konyhában is. Ide könnyedén be lehet helyezni azokat az apróságokat, amelyeket eleve könnyebb fiókból elővenni, mint a polcokról lebányászni.