Erdő, erdő, erdő…

A fényre sötétedő lencse lecserélhető

Fényre sötétedő lencse vagy kontaktlencse?

Fényre sötétedő lencse vagy kontaktlencse?

A dioptriás szemüveget viselők erős napfény esetén kellemetlenül érezhetik magukat, hiszen napszemüveg viselésére lenne szükségük. A fényre sötétedő lencse erre a problémára megoldást jelent, viszont nem olcsó egy ilyen szemüveg megvásárlása. A szemüveg borsos ára mellett, a fiatalok számára nem jelent vonzó viseletet, hiszen elferdíti az arcformát, valamint nyáron a keret irritálhatja a bőrt is.

A zavaró kinézet és a felesleges pénzkidobás érdekében, a legjobb választási lehetőséget a kontaktlencse jelenti, ami megengedi a napszemüveg viselését is és észrevétlenül tapad a szemgolyóra, ezzel nem befolyásolva a kinézetet. A drdio.hu oldalán többféle kontaktlencse vásárolható, igénytől függően.

Felejtse el a fényre sötétedő lencse kényelmetlen viselését és váltson a praktikus kontaktlencsére, amelyik sokkal kényelmesebb viseletként szolgál, mint a szemüveg! Az oldalon megrendelhető napi, havi és éves viselésre alkalmas lencsék, akár színes változatban is megvásárolhatók, valamint az oldalon tisztítószer beszerzésére is lehetőség nyílik.