Erdő, erdő, erdő…

A gurulós állványok stabilitása fokozható

Gurulós állványok

Az építőipari dolgozók, a munkájuk során sokféle veszélynek vannak kitéve. Amennyiben magasabb épületeken kell dolgozni, a gurulós állványok jelenthetik az egyik legbiztonságosabb megoldást. A gurulós állványok rendkívül gazdaságosak, mivel elegendő csak a ház egyik oldalán felállványozni, ugyanis bárhová eltolhatóak, amennyiben azt a terepi viszonyok is megengedik.

A talajnak egyenesnek és szilárdnak kell lennie, hogy megfelelően lehessen használni ezeket a mozgatható állványszerkezeteket, amelyek még az összerakásukat illetően is rendkívül praktikusak, hiszen szerszám nélkül szerelhetőek. Egy építési területen sokszor nehéz egyszerre mindenre felkészülni.

Ha a helyzet úgy kívánja, a szerkezet stabilitását lehet fokozni a kitámasztások révén, a munkások biztonsága pedig védőháló felhelyezésével növelhető. A Stabil Építő Kft. nemcsak bérbe adja, hanem össze is rakja a gurulós állványokat, mégpedig a megrendelő óhajainak megfelelően, aki az alapinstrukciókat már korábban megadta az online űrlap kitöltésekor.