Erdő, erdő, erdő…

A La Roche Lipikar Surgras rendkívül megbízható

A száraz, érzékeny bőr ápolása különleges figyelmet igényel a mindennapokban. A La Roche Lipikar Surgras a tisztító hatása mellett, nyugtató és tápláló tulajdonsággal is bír. Gazdag hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.

A parabéntől és illatanyagoktól mentes formulája csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az atópiás dermatitisz sokak életét megnehezíti, de a megfelelő termékekkel jelentősen javítható a bőr állapota és csökkenthetőek a tünetek.

A La Roche Lipikar Surgras kifejezetten a sérülékeny bőr szükségleteit szem előtt tartva lett kifejlesztve. Képes gyengéden eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná vagy tovább rontaná a bőr érzékeny állapotát.

A használata előtt alaposan nedvesítse meg a bőrét meleg vízzel, hogy felkészítse a krém fogadására. Ez segít a pórusok megnyitásában és a hatékonyabb felszívódásban. A La Roche Lipikar Surgras rendszeres igénybevételre lett tervezve, ennek köszönhetően nap min nap maximális kényeztetésben lehet része.