Erdő, erdő, erdő…

A motor akku a lelke a járműnek

A motor akku nélkül nem működne a jármű

A motor akku nélkül nem működne a jármű

Hideg és rossz idő, valamint a hosszan tartó kihasználatlanság egy működő szerkezet nagy ellenségei. Azt mondják, hogy egy jármű számára az a legrosszabb dolog, ha nem használják. Ez ugyanígy igaz a motor akku termékekre is. A sokáig tartó mozdulatlan állapot egyszerűen tönkre képes tenni az egységeket.

A tapasztalt motorosok tudják jól, hogy amikor hosszabb időre le lesz téve a jármű, és egyáltalán nem kerül a használatba, akkor a motor akku számára az a jó, ha ki van szerelve, és egy védett, nem túl hűvös helyre tesszük. Még ez sem mindig elég, ugyanis érdemes bizonyos időnként, általában pár hetente rendszeresen feltölteni, hogy ne merüljön le teljes mértékben.

Ha mindent megteszünk, amit csak szükséges, akkor a következő szezon előtt csupán pár perces munkával ismételten életet lehelhetünk a járműbe. A motor akku a lelke az egésznek, ugyanis ez adja meg azt a kezdeti lökést, amelyik aztán beindítja azt a folyamatot, ami öngerjesztővé válva élményt képes nyújtani a számunkra, és folyamatos töltöttségi szintet biztosít.