Erdő, erdő, erdő…

A párásító vigyáz az egészségére és a pénztárcáját is megkíméli

Párásító készülék

Párásító készülék

Ilyenkor télen mindennél fontosabb, hogy kellemes meleget tudjunk kialakítani az otthonunkban, ráadásul a lehető legkevesebb költséggel. Ezért sokszor még a szellőztetést is kihagyjuk vagy megkurtítjuk, hogy ki ne hűljön a lakás.

Ezzel az a probléma, hogy ezáltal a levegő nedvességtartalma egyre csak csökken, míg már egészen egészségtelen szinteket ér el. A megoldást egy remek párásító jelentheti, ami érzékelve az ideális érték alatti páramennyiséget, parányi vízgőzcseppeket juttat a levegőbe, amelyeket egy ventillátor segítségével oszlat el minél egyenletesebben.

A párásító használata létfontosságú lehet, hiszen a fűtésszezonban tényleg nem hagyhatjuk órákig nyitva az ablakot, így valami más alternatívára van szükség. Fontos azonban, hogy napi pár percet mindenképpen szellőztessünk, hogy friss levegő áramolhasson be és a többit majd megoldja a párásító. Használja ki Ön is a technika ezen modern vívmányát, amit a bolthely.hu weboldalon szerezhet be, mert ha az egészségről van szó, akkor nem szabad kockáztatni!