Erdő, erdő, erdő…

A rágcsálóriasztó hatékony a kártevő mentesítésben

Rovar és rágcsálóriasztó

Rovar és rágcsálóriasztó

A rágcsálók bizonyos környezetben nagyon édesek, de nem a lakásban szabadon vagy a karmában, padláson, pincében, ahol mindent szétrágnak és rengeteg piszkot hagynak maguk után. Ezért, egy rágcsálóriasztó felszerelése kifejezetten hasznos lehet, hiszen segítségével az egész ház, lakás környékéről távol tarthatjuk az apró kártevőket.

A rágcsálóriasztó ultrahangot bocsát ki, ami csak az egerekre, patkányokra, pockokra van hatással, de rájuk annyira negatívan hat, hogy inkább más lakhely után nézzenek, mintsem elviseljék a számunkra hallhatatlan zajt. Így könnyedén megóvhatjuk a házat és magunkat a különböző károktól és még a különböző csapdákra, fogókra és mérgekre sem lesz szükség.

Egyszerűen csak olyan környezetet alakítunk ki, ami nem felel meg a számukra, így inkább máshol keresnek élőhelyet és élelmet. Ha már többször is gondja akadt a kisebb-nagyobb rágcsálókkal és nem szeretne különböző irtási és befogási módszerekkel bajlódni, akkor tegyen próbát a rágcsálóriasztó berendezéssel, amit a kartevoelriasztas.hu weboldalon is beszerezhet!