Erdő, erdő, erdő…

A Roomba sorozata lenyűgöző

A Roomba óriási

A Roomba óriási

Az iRobot termékei az egész világon megvásárolhatóak, hiszen a takarítórobotok gyártásában ez a márka igencsak kiemelkedik. A Roomba sorozata talán a legnagyszerűbbnek számít, hiszen ezek a porszívórobotok bárhol megállják a helyüket.

Természetesen ezen berendezésekből is van olcsóbb és drágább is, ez azért jó, mert így mindenkinek lehetősége van választani. A Roomba termékei mind igazán hatékony takarításra képesek, és ezt különféle tesztek és a felhasználók elismerései is bizonyítják. Ezekben a rendszerekben az a legfantasztikusabb, hogy egyedül képesek dolgozni, így ha tulajdonosa elmenne vásárolni vagy lefeküdne aludni, akkor azt is megteheti.

A Roomba termékei működés közben sem zavarják a körülöttük lévőket, mivel kifejezetten csendesek. A legújabb típusoknál még az időzített indításra is lehetőség van, így a szerkezet az önálló takarítás mellett teljesen egyedül be is kapcsol. A Roomba minden változata megállja a helyét parkettán, csempén, linóleumon, járólapon és még szőnyegen is.