Erdő, erdő, erdő…

A split klíma már az életünk része

Split klíma

Split klíma

Manapság itthon sem luxus a klíma berendezés. A magyar piacon különféle márkanév alatt számos klímatípus megtalálható. Közülük a split klíma az egyik bevált verzió, ami egy külső és egy belső egységből áll. A hangos szellőztető berendezést tartalmazó része a külső térben helyezkedik el és bent csak az irányító egység lesz felszerelve.

Karbantartása egyszerű, de a szűrők rendszeres tisztítást igényelnek, mivel a szennyező anyagok és bacilusok szeretett helye. A takarításhoz hatékony szerek kaphatóak, amelyek segítségével alaposan megtisztíthatjuk a szűrőberendezést. A split klíma már bárhol elérhető, ami bizonyítja, hogy mára már nélkülözhetetlen műszaki cikk.

A split klíma megfelelő használat mellett, nem fokozza a villanyszámlát. Több helyiség légkondicionálására is potenciális, hiszen a belső egységéhez több elemet is biztosíthatnak, így energiát és pénzt takaríthatnak meg. Röpke időn belül lehűti a levegőt, vagy befűti a helyiséget. Pozitív tulajdonságainak adódóan, ma már életünk részévé vált.