Erdő, erdő, erdő…

A szakemberek kedvence a Baumit vödrös glett

A ház, lakás renoválásakor egyszerűen nem lehet megfeledkezni a glettról. A Baumit vödrös glett egy kiváló minőségű glettanyag, amelyet a falak és mennyezetek simítására és kiegyenlítésére használnak. A Baumit vállalat évtizedek óta vezető szerepet tölt be a falazó- és vakolatanyagok területén, és a Baumit vödrös glett egyike a legnépszerűbb termékeiknek.

A könnyű keverhetőség és a sima, krémes textúra lehetővé teszi az egyszerű és hatékony felvitelt a falakra és mennyezetekre. A vödrös kiszerelés kényelmes használatot biztosít, hiszen a glettanyagot közvetlenül a vödörből lehet felvinni és felhasználni. Ez csökkenti a hulladékot és egyszerűsíti a munkafolyamatot.

A Baumit vödrös glett kitűnő tapadással rendelkezik, és képes tökéletesen kiegyenlíteni az apróbb egyenetlenségeket és repedéseket a felületeken. Ezáltal lehetővé teszi a felület hibátlan előkészítését a további festéshez vagy tapétázáshoz. A glettanyag könnyedén alakítható és simítható, így a felületek gyorsan és hatékonyan elkészíthetők. Nagy előnye, hogy időt és munkát takarít meg a felhasználóknak.