Erdő, erdő, erdő…

A tetőablak szúnyogháló megvédi az alvókat

Szúnyogháló tetőablakra

A téli időben rengetegen panaszkodnak a nagy hidegre és a magas fűtésszámlára. Ez tény, azonban a nyári hónapokban a szúnyogokkal kell megküzdeni nap mint nap. Ezért is ajánlatos beszerezni a tetőablak szúnyogháló valamelyik változatát, hogy még véletlenül se engedje be a vérszívókat az otthonába.

Ellenkező esetben több álmatlan éjjele is lehet, arról nem is beszélve, hogy milyen fájdalmas és égető csípésekkel fog ébredni. Valamint a különböző szúnyogirtókat is meg kell említeni, amelyek egyáltalán nem egészségesek. A tetőablak szúnyogháló képes alapos védelmet nyújtani a rovarok ellen.

Ráadásul olyan módon, hogy teljesen nyitva hagyhatja az ablakot, amikor alszik. Tehát, az éjszaka hűvös levegője könnyedén bejut a lakásba, azonban a rengeteg rovart sikeresen távol tartja. Így temérdek kellemetlenséget előzhet meg.

A tetőablak szúnyogháló felhelyezése egyáltalán nem bonyolult eljárás. A biztonság érdekében jobb, ha azt a megfelelő szakemberre bízza! Mindössze tudni kell a pontos méretet, mert utólag az nem módosítható.