Erdő, erdő, erdő…

A wc papír jól jöhet a túrázás során

A wc papír ma már alap

A wc papír ma már alap

Egy jó kis túra a hegyekben vagy éppen az erdőben sokszor jóleshet annak érdekében, hogy kikapcsolódjunk a nagyváros sürgő életéből, és kicsit lazítsunk. Nem muszáj hosszas legyen az időtöltés, bőven elég lehet akár egynapos túra is, de mindenképp legyen nálunk wc papír a megfelelő esetek kezelése érdekében.

Sokan gondolhatnák, hogy amikor elmennek egy pár órás vagy éppen egy egynapos túrára, amennyiben a reggel során mindent elintéznek, akkor semmi gond nem jöhet rájuk útközben. Sajnos azonban annak függvényében, hogy mit vacsoráztunk, reggeliztünk vagy éppen vittünk magunkkal uzsonnára, sok minden történhet velünk a vadregényes tájban, ami még izgalmasabbá teheti az utunkat.

A tapasztaltabb túrázók el sem indulnak anélkül, hogy ne lenne egy állandó alapkészlet a hátizsákjukban arra az esetre, ha bármi közbejönne. Nem kell tapasztaltnak lennünk, de azt az egy dolgot érdemes észben tartanunk, hogy wc papír nélkül nem érdemes egy lépést sem tennünk, a saját biztonságunk érdekében. Ha mégis úgy döntünk, hogy a megfelelő csomag nélkül indulunk el, akkor viszont viseljük a következményeit.