Erdő, erdő, erdő…

Ajándék szerelmemnek a szeretet nyelvén

Ajándék szerelmemnek

Csodás dolog, amikor valaki megtalálja a párját, de ugyanakkor nehéz is, hiszen mindig fejtörést okoz a jeles napokon, hogy mivel lehetne meglepni. Biztosan a legnagyobb ajándék szerelmemnek az, hogy jelen van a másik a mindennapokban, de azon felül egy kis kényeztetés akárkinek jólesik. Kár lenne tehát kihagyni azokat az ünnepnapot, amikor valamilyen érdekessel, hasznossal lehetne megajándékozni őt.

Azt mondják, hogy mindenkinek más a szeretet-nyelve. Vagyis az, hogy kinek mi számít kedvességnek, az emberről-emberre változik. Egyeseknek az együtt töltött idő a legkedvesebb. Nekik egy közös meglepetés-program a legjobb döntés, bármi is legyen az.

Másoknak viszont az adott ajándék értékének megfelelő nagyságú mása mondja el, hogy mennyire fontos a társának. Ez esetben jól meg kell nézni, hogy mit vesz az ember, nehogy sokkal olcsóbb legyen, mint a tőle nemrégiben kapott meglepetés. Ez viszont nem zárja ki azt, hogy az ajándék szerelmemnek szívhez szóló legyen, pont olyan, amilyenre vágyik.