Erdő, erdő, erdő…

Alapfokú angol nyelvvizsga teszt flexibilis órarenddel

Alapfokú nyelvvizsga teszt

Alapfokú nyelvvizsga teszt

Úgy érzi hiányos az angol nyelvtudása, vagy soha nem tanult még angolul? A BeHappy Angol Nyelviskola szeretettel várja az érdeklődőket azért, hogy mindenki a saját céljainak megfelelően javítson a képességein.

Ha egy alapfokú angol nyelvvizsga teszt elvégzése a cél, vagy egyszerűen fel szeretné mérni az aktuális tudását, hogy majd több információ birtokában tűzhessen ki célokat maga elé, a BeHappy Nyelviskola rugalmas programja sokak számára a megfelelő választás.

Nem kell időt szakítson egy fix időpontban kezdődő tanfolyamra, nem kell a feje tetejére állítania az életét, nem kell lemondjon informális találkozókat, családi összejöveteleket és még a munkahelyén sem kell kellemetlen helyzetbe hoznia senkit. Akkor megy be órára, amikor ideje van rá.

A Nyelviskola anyanyelvi tanárainak tapasztalata és a megkapó légkör amiben találja magát, mind elősegíti az angol nyelv tanulását. A kreatív nyelvtanulási lehetőségeknek hála, már nem is tűnik olyan távolinak egy alapfokú angol nyelvvizsga teszt sikeres letétele!