Erdő, erdő, erdő…

Arcszesz minden arctípusra

Arcszesz a férfiak részére

Arcszesz a férfiak részére

Biztosan minden férfi emlékszik az első borotválkozására, hiszen ez egy olyan élmény, ami szinte tisztán megmarad. Valószínűleg az első alkalom sok vágással fejeződött be, de egy kevés arcszesz felvitele után, a hibákat már orvosolni is lehetett.

Temérdek arcszesz közül lehet válogatni. Van, ami üvegben kapható és olyan is, ami műanyagban; van, ami fertőtlenít és olyan is, amilyet csak az illata miatt használnak; van, ami édeskés illatú és olyan is, ami markánsabb. Felsorolni sem lehet, hogy hány fajta termék és hány termelő létezik.

Mindenkire rá van bízva, hogy melyiket szereti jobban, hogy melyik a legjobb az arcbőrére. Sokan rendelkeznek érzékeny arcbőrrel és ezért nem is szeretnek borotválkozni, mert ilyenkor irritálódik a bőr.

Nekik sem kell aggódni, hiszen már olyan arcszesz is létezik, ami kimondottan az érzékeny arcbőrűeknek lett kitalálva. Akár hagyományos borotvával, akár elektromossal próbálkozik az ember, arra mindig oda kell figyelni, hogy a borotválkozás után használjon arcszeszt, mert anélkül az arcbőr irritálódik, esetleg ki is sebesedik.