Erdő, erdő, erdő…

Az adventi naptár házilag is könnyen elkészíthető

Néha kellenek apró kiegészítők, amelyekkel jól telnek a téli napok. Az adventi naptár házilag és elkészíthető és gondoskodik arról, hogy mindenki örömmel keljen fel reggel. A karácsonyi visszaszámlálás megkezdődött és ezzel együtt jön az egyik kedvenc dolgunk… az adventi naptár!

Bár mindig imádtuk a papírajtókkal és kis csokoládékkal ellátott naptárakat, a saját készítésű adventi naptár ellenállhatatlan lehetőséget kínál arra, hogy a december folyamán kreatívan használjuk a mindennapi finomságokat és kincseket. Mindannyiunknak jól jön egy kis pozitivitás az idei télen is és reméljük, hogy 2023-ban is annyi kalandban lesz részünk, mint eddig. Egy személyre szabható adventi naptár házilag pontosan ezt teszi, hiszen egy sor felemelő szimbólumot és szót tudunk bele elrejteni, mint például a “Remény” és az “Álmok”.

Ha az adventi naptár házilag készül, akkor nem muszáj a decemberi hónapra időzíteni, akár a januári évkezdést is feldobhatjuk vele. Ha pedig a horgolás mellett döntünk, akkor még személyesebb lesz az élmény.