Erdő, erdő, erdő…

Az akciós munkavédelmi bakancs nem egyenlő a selejttel

Akciós munkavédelmi cipő

Akciós munkavédelmi cipő

Sokan tartózkodnak az akciós termékektől, mert úgy vélik, hogy azok selejtes, lejárt termékek. Pedig sok esetben csak a csomagolás sérülése miatt következik be az árcsökkentés, ami az áru értékéből semmit nem von le.

Példának okáért az akciós munkavédelmi bakancs vagy valamilyen esztétikai hibával rendelkezik, vagy pedig kifutó termék, így nincs okunk bizalmatlannak lenni feléjük.

Az akciós munkavédelmi bakancs ugyanúgy ellátja védelmi feladatát, mint a teljes árú, csak jelentősen kevesebbért szerezhetjük be, ha cserébe elnézünk egy-egy apró szépséghibát. Olyan munkahelyeken, ahol a lábbeli hamar összekenődik fel sem fog tűnni senkinek, de még steril környezetben sem biztos, hogy bárki észreveszi, hogy egyik pár cipőn egy szellőző nyílással kevesebb van, mint a másikon.

Az akciós munkavédelmi bakancs nyújtotta lehetőséget érdemes kihasználni, hiszen az erre a célra szánt pénzért sokkal jobb minőségű termékre tehetünk szert, ráadásul ha így az eredetileg kiszemelt lábbeli mellett döntenénk, akkor még spórolhatunk is.