Erdő, erdő, erdő…

Az akkus fúró mindent átlyukaszt

Minden háznál szükség van egy jó fúróra

Az embernek mindig az kell a leginkább, ami éppen nincs. Néha ez akkor érhető tetten, amikor fúrni-faragni kellene valamit a ház körül, de nincs mivel, mert hiányzik a megfelelő szerszám.

Egy akkus fúró mindenképpen szükséges az otthoni szerszámos ládába, hiszen valahányszor fel akarunk fogatni valamit a falra, legtöbbször előbb egy lyukra van szükség, ami persze nem keletkezik csak úgy magától. Ma már világszerte ismert a németek által gyártott Trotec akkus fúró, ami csavarozásra is alkalmas. Méretéhez viszonyítva rendkívül erős motorral láttál el, aminek köszönhetően a keményebb faanyagok, fal vagy fém átfúrása sem okoz gondot. Kis LED lámpájának köszönhetően, a sötétebb helyeken is kiválóan lehet használni.

Nagyon sokan azért kedvelik, mert 2 akku is jár hozzá, amelyek általában 1 óra alatt feltöltődnek, így azokon a munkaterületeken is használható a gép, ahol nincs áramforrás. A Trotec akkus fúró több csavarozási és fúrási fokozattal rendelkezik, amelyeket tetszés szerint lehet állítani.