Erdő, erdő, erdő…

Az Alfawise robotporszívó önállóan takarít

Alfawise robotporszivo

Alfawise robotporszívó

Bátran kijelenthetjük, hogy a robot már nem a jövő, hanem a jelenkor egyik legnagyobb vívmánya, ami helyettesít minket akkor is, ha mi nem is tudunk róla. Az Alfawise robotporszívó önállóan dolgozó szerkezet, ami képes bármilyen felületen takarítani.

A porcicákat és hajszálakat nem kímélve végzi a feladatát a bútorok között, mivel egy intelligens navigációs rendszerrel van felszerelve. A távvezérlés segítségével képesek vagyunk utasítások adni és jóváhagyni a kis takarítónak, hogy szögletről szögletre haladjon vagy hullámos mozgást végezzen, minden a beállítástól függ.

Összesen 90-120 percet képes önerőből takarítani, ami nem kis teljesítmény. Az egész szerkezet mindössze 5 kg, tehát könnyen kezelhető, illetve hordozható.

Az Alfawise robotporszívó látványa egy ultramodern szerkezetre emlékeztet, ami mégis képes beilleszkedni bármilyen környezet összképébe. A háztartások barátja, a háziasszonyok mentsvára lehet az Alfawise robotporszívó, amennyiben megrendelik ezt a roppant intelligens gépet.