Erdő, erdő, erdő…

Az aloe vera arcra kifejtett hatásai

aloe vera arcra

Aloe vera arcra

Lányok és hölgyek ezrei küzdenek meg nap mint nap a pattanások okozta örök harccal. A rengeteg boltban és gyógyszertárban kapható varázsszer mellett sokan elfelejtik, hogy az aloe vera arcra is kitűnően alkalmazható. Viszont a krémek mellett, érdemes az életmóddal kezdeni.

A helytelen táplálkozás, rendszeres stressz és a higiénia hiánya mind hozzájárulnak a mitesszerek kialakulásához. Az sem szokott sokat segíteni a helyzeten, ha puszta kézzel esünk neki a pattanásoknak, ugyanis ezáltal maradandó hegekkel kell majd megküzdenünk. Bizony egyszerűbb a megelőzéssel kezdeni, mint utólag keresni a megoldást.

Az aloe vera tisztítja a bélműködést és mint egy belső kúra, könnyíti a salaktalanítást. Ezáltal a szervezetünk helyesen távolítja el a mérgező anyagokat, nem az arcunkon fognak megjelenni. A gyógynövény belső fogyasztása mellett, külsőleg is alkalmazható, mivel az aloe vera arcra kenve segíti a bőr regenerálódását. A pattanások és hegek eltüntetéséhez kenjük be a kényes felületet lefekvés előtt.