Erdő, erdő, erdő…

Az alufólia sok mindenre jó

Fontos az áruvédelem

Minden háztartásban megtalálható, mert nagyon egyszerű használni és sok mindenre alkalmas. Különösen sütés közben lehet nagy hasznát venni. Az alufólia ideális a tepsibe helyezett ételek lefedésére.

Az így készített ételek finomak és omlósak lesznek. Sokkal kevesebb időt vesz igénybe az elkészítésük, azért mire megérkeznek a vacsoravendégek, a finom falatok már tálalásra készen állnak. Az sem baj, hogyha késnek, mert az így lefedett húsok melegen tarthatóak, az alufóliának köszönhetően.

Ezen kívül csomagolásra is szokták használni, mert nem engedi át a nedvességet. A zsíros ételeket gyakran szokták belecsomagolni, például a szupermarketekben kapható grill csirkét. A papír nem lenne erre alkalmas, mert az könnyen elázik és ráragadna a belecsomagolt ételre. Az alufólia azonban praktikusan használható ebből a célból.

Elengedhetetlen kelléke lesz a grill partiknak, ahol a húsok mellett, zöldségek és gyümölcsök elkészítéséhez is használható. A cadmas.hu kínálatában többféle méretben rendelhető meg.