Erdő, erdő, erdő…

Az angol alapok eredményes megtanulása

Angol alapok

A nyelvek elsajátítása manapság minden korosztályban nagy figyelmet kap. Főleg az angol nyelv, hiszen mára már világnyelvvé vált. Az angol alapok megfelelő elsajátítása a személyre szabott tanmenettel érhető el gyorsan és hatékonyan. Nem hiába járnak a gyerekek már kicsi koruktól magánórára, ahol csakis 1 tanár és 1, vagy bizonyos esetekben 2 diák van jelen.

A BeHappy angol nyelviskola különleges intézmény, ahol a magántanár által adott órákat vegyítik a tanfolyami oktatással. Lényegében véve mindenki a saját szintjének megfelelően sajátítja el az angol alapokat, hiszen az órákon több tanár van jelen, akik egyenként foglalkoznak a diákokkal.

A tanmeneteket egyénileg készítik el, ugyanis minden tanuló átesik egy szintfelmérő vizsgán. Nincs hagyományos értelembe vett kezdő vagy haladócsoport, ugyanis mindenki a saját tudása szerint kapja a feladatokat. Azonban az angol alapok szóbeli felkészítésekor már vannak különböző szintek. Ezekre az órákra külön szükséges feliratkozni, így akkor tud részt venni az órákon, amikor a tanuló ideje engedi.